Mislim da je ovolika prepiska prilicno nepotrebna.Covjek je pitao da mu se pomogne oko izbora konfiguracije,samo to...
I ovo je poenta po meni cijele vase rasprave
Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Sastavljanje, izbor i prilagodjavanje racunara muzickoj produkciji je generalano posebna filozofija i zavisi od gomile individualnih aspekata i potreba. Mislim, pogledaj ko su korisnici iz portfolia za rudaw ( a moze se slicno reci i za mac, mada ja i nisam neki fan maca) i sad zamisli nekog ozbiljnog producenta da trcka po radnjama , vija komponente i srafi i karabudzi sve sam...
Ljudi nemaju vremena da se zajebavaju odredjenim pitanjima i super je kada neko to uradi umesto tebe, a poznaje odlicno filozofiju rada u muz.prod...! Dakle, TO radi posao odlicno.
Poz'
|
Nije isto sklapati DAW konf-u nekom ko ce da je koristi iz ljubavi prema muzici i na nekom amaterskom nivou i nekom ko zivi od toga.Prilicno jednostavno
Za ove prve,slazem se sa Matorijem i bornaaom a za ove druge Tomislav je u pravu.
I za tebe loscolorados,mislim da je bolja opcija i5 (veca iskoriscenost sirove snage a i neku clock varijantu + hyper threading naravno) nego amd...