Quote:
Originally Posted by Matoree
........
Slazem se.. ali to o cemu ti pricas je luksuz. Onaj ko nema vremena da se bakce sa tim, ima para sigurno.
........
|
Odvojiti pare za odrzavanje racunara je luksuz?
Luksuz je zaradjivati novac uz pomoc racunara?
Pa za sta ce nam racunari onda?
Zar nije onda posedovanje racunara, bez prihoda od njega barem za odrzavanje... luksuz, kud i kamo veci?
I pored velikog broja amatera na ovom forumu, molio bih te da prihvatis cinjenicu da ovaj forum posecuju i profesionalci (da... poneki uspevaju da zarade barem za odrzavanje racunara, odnosno tvoj "luksuz"). Oni jesu u manjini ali to ne znaci da trebas svakoga od njih ponaosob da smaras svojim "shvatanjima" ove problematike, pogotovo sto su vec desetine slicnih tebi zadnjih godina pokusavale da nam "objasne" ovo sto i ti pokusavas, bez prevelikog uspeha... jer... na zalost... niko od njih ne bi zeleo da ga cimam na telefon zato sto mi (MOJ) racunar ne radi, besplatno.... ali zato svi vole da pisu svakojake "mudrosti" besplatno...
Veruj mi da imamo svoja iskustva (ja licno 25 godina koristim PC)... veruj mi da SVI od nas umeju da sklope racunar, veruj mi da svi imamo internet i da znamo da koristimo google... pa pisemo isto, ne zato sto obozavamo divinera, nego zato sto nam se tako ISPLATI, kad nam se ne bude vise isplacivalo.. trazicemo drugog divinera.. i tako to ide..
pozdrav
bogi