View Single Post
Old 20-05-2011, 06:05 PM   #28
bornaa
Member

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

ja sam jos nedavno bio prisiljen na faksu uzet i korsitit macbook (ok, macbook white doduse, dual core, 2 gige rama.. solidan kompic)...e sad, ak mi neko tvrdi da se mekovi ne ru?e i kako je to jebeno istestirano optimizirano stabilno stavec - to je cista la?. prvu stvar kaj nam je profa reko je "sejvaj projekt kad stignes, mekovi se itekako ru?e". sad mi se puno manje rusi ovaj "laički" sklopljen pc s windows 7. a posto sam i tada puno radio u cs3/cs4 mogu rec da flash i programiranje u istom radi znatno bolje na windowsima(ako cemo vec besramno vadit primjere). komponente i operativni sistem su dusa kompa. kako su komponente u svim kompovima sada iste, os je jedina prava razlika a i glavni komercijalni osevi su sada tu, rame uz rame. neke forice se daju tu postelat ali nista groundbreaking sta neko s malo volje i interesa ne moze brzo naucit i probat ako osjeca da mu je takva optimizacija potrebna. ja vec godinu i po gazim svog "laičkog" i5 i stvar jos dan danas leti. nikad nikakvoh problema nit s rusenjem nit s performansama.
bornaa is offline