View Single Post
Old 20-05-2011, 03:27 PM   #23
Tomislav
Moderator

Tomislav's Avatar

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
Originally Posted by bornaa View Post
bitan im je operativni sistem koji je neki kao standard u industriji...i koji stvarno jest prije windowsa 7 bio dosta stabilniji i efikasniji

a za ovo "napraviti" stabilan komp....pa nije to da idem izmisljat komp, idekm ga sklopit...a sklopit komp je dejcja igra. stvar je samo se informirat o komponentama i stvar ce sljakat.
Probaj gurat AVID Media composer na Win 7, pa na OS X-u. I dalje postoji razlika. Razlozi su tu dosta duboki ali to nije bitno. Oni se svi prilagođavaju munjevitom brzinom. Skontaju da 5D MK2 ima super sliku i odma s tim snimaju, workflow prilagode tome itd. Siguran sam da oni uvijek idu na najbolju varijantu jer nemaju na?a balkanska ograničenja (ni u glavi, ali ni u lovi npr.).

Okej. Ja bih ti sad zahvalio za ovaj drugi dio posta jer si mi dokazao da ova rasprava nema smisla. Za?to da ja sad gubim vrijeme obja?njavajući ne?to ?to sam već sada dobro argumentirao? Okej: imao sam prilike vidjeti DIY buildove. Uglavom su polufunkcionalni i nikad se na njih ne bih oslonio za time-critical poslove.

Okej, zbilja zatvaram ovu temu ?to se mene tiče. Cya.
Tomislav is offline