View Single Post
Old 20-05-2011, 02:57 PM   #18
Matoree
Member

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
RuDAW je kad sam ga ja kupovao kostao manje od 100e vise nego u trgovini. Za tu lovu sam zaista dobio odlican komp, nisam se bavio stress testovima itd. Imao sam manjih problema koje sam lako rijesio zahvaljujuco Divineru. Pocnite malo cijeniti tudji rad! Nije mi bitno 5% boljih performansi? To je samo bonus koji dobijem kad kupim od njega komp, nikako presudna stvar.
I dalje ne znamo tacnu cenu ruDAWa s'obzirom da je diviner negirao cene sa ovog sajta, ali sam prilicno siguran da je ru daw skuplji minimum par stotina evra nego da sam kupis delove.. Al ajd da sacekamo divinera da kaze cene....

Quote:
Mozemo to postaviti i ovako:
Svatko si moze sam izmiksat pjesmu amaterski, ne mora platit nista... Ljudi ce to popusit jer ionako ne cuju razliku i slusaju svaku glupost koja se snimi. Produkcija im je nebitna. Najbolje da se zatvore svi tonski studiji i cao. Bolje par tisuca kuna potrosit na firepod, sm58 x 10 i kraj price. Ili ne?
Ovo je totalno besmisleno poredjenje.... Jedina stvar koje moze bolje da "svira" u ruDAWu je procesor, i to neprimetno...
Sto je najgore, vecina ljudi ni nema potrebu za hardcore klokovanim procesorima (sto znaci 300 - 400e manje ulaganja za hladjenje i plocu) a ipak im se potura to..

Quote:
Sto se tice Xeona... Ti si vjerojatno radio na 8-core Mac Prou pa znas sto pricas ja jesam. Da, razlika je velika. Ne znam iz cega proizlazi ovo negiranje. Ja govorim iz iskustva, a ne gluposti koje citam po internetu. Koristio sam Final Cut Pro na svim Macovima i znam kako se ponasa na laptopu, kako na iMacu, a kako na Mac Prou. Ali vjerujte i dalje da je najbolje sklepat sam kako ti pada na pamet, igrat se stress testovima, popravljat, servisirat, i konfigurirat, optimizirat, gasit servise... Whateva.
Nije li diviner prestigao taj mac sa xeonima sa i7 920? O cemu pricas ti?! Kako se ponasa... mozda te xeoni ceskaju dok se odmaras
pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti
Matoree is offline