cuj jest da je dobro vodit racuna o svim tim detaljima ali uglavnom ako ne znas o njima vjerojatno ti nit ne treba vecina. ako malo gledas da su ljudi pred 5-10-15 godina radili jebenu ziku na kompovima 100 puta slabijim neg ove sta imamo danas cijela prica je malo prenapucana..jest da je i softver oso daleko napred, ali evo, ja imam gaming komp kajs am kupio pred 2 godine, i5 proc neka ok maticna i on jede za dorucak vecinu macbook pro-ova tolko starih il cak i mladjih generacija. ak gledas kolko para tolko muzike to ces doslovno i dobit danas on ponudjenih komponenti. imas tu tih par proizviodjaca, par standarada i cao, istraziz to u par dana. a to istrazit sta kupujes citanjem na netu i je mus, ali to i mislim pod "kupi najbolji proc koji mozes za te pare". to je ona slatka muka istrazivanja sta kupujes. a sad tu ko zna kakvi rudaw-ovi (no offence ikome), appleovi (moro sam

) i ina preseravanja su mi malo smijesna jer sam sklopis jednako funkcionalan i dost jeftiniji komp. a danas nam i windowsi(7) rade ko urica tak da je sve tu. al ok, ak se nekom neda solo sklapat, rudaw moze bit sjajna opcija.
uglavnom htio sam rec da mi das 4 soma kuna koje da ulozim nasumicno u neki top selling proc, maticnu, ram i zvucnu...da ce kak god da mi na kraju ispadne to bit zivotinja od kompa za radit ziku.
ps: opet da ponovim onu staru kad su henry forda pitali koji je najbolji auto, na što je on kratko odgovorio "novi" .