Ja ovo nisam pitao zato što ne znam odgovor. Imam iznadprosječna znanja kad su računala u pitanju. Htio sam samo ukazati na neke od problema s kojima bi se susreo netko tko bi sada kupovao računalo. Sve ovo što je navedno se ne može baš tako jednostavno provjeriti i sa sigurnošću potvrditi, a nekome može biti bitno.
Ne kažem da bih dobio loše savjete, ili da bi računalo koje sam sastavljam nužno bilo lošije. U prethodnom postu sam na kraju napisao koja je cijela poanta. Činjenica je da je sastavljanje računala prilično složeno. Ne može se usporediti sa recimo slaganjem namještaja koje je vrlo egzaktno. Jedini razlog mog prethodnog posta je što smatrate da sam mistificirao sklapanje računala izjavom da "nije sve tako jednostavno". E pa ja i dalje mislim da nije, pogotovo nekome tko ove stvari ne prati, kao što sam i rekao.
Inače, 1155 nema triple channel memoriju i primarno nije za workstation nego home PC-e... Dakako da je dvojba između 1366 i 2011. Megaherci i performanse nisu sve. Postoji razlog zašto su na najvišoj stepenici Xeoni, pa 1366, pa 1155.
Lijep pozdrav