View Single Post
Old 18-05-2011, 09:45 PM   #37
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Vidi, čovek je dovr?io izvesnu muzičku celinu, malo li je??? Insistiram na izrazu "dovr?io", po?to ta celina deluje dovr?eno. Promi?ljeno je, pedantno je, muzikalno je... malo li je??? Tvoji autorski radovi koje sam čuo pak deluju muzikalno, trapavo i nedovr?eno. Valjda su i "masni", mada ja taj izraz nikad nisam razumeo.

?to bi reko Marli Bob: "While you point your finger someone else is watching you". Pa eto, slobodno popuj Davidu o "masti" onog momenta kad počne? da razmi?lja? o dovr?enosti i pedantnosti.

I eto, izvini na iskrenosti i militantnosti ali i ja poput tebe imam pogan jezik

Pozdrav,

Vasa

P.S. E da, i ova izjava je onako malo... mislim... stvar nezrelosti:

Ali zrelost će ti svakako "doći sa godinama, ili će? ranije sam shvatiti ?ta ti fali"
hmm.. ne pratish moj rad, tako da ne vidim poentu da sad ti mene napadash kao.. ja imam nekoliko muzichkih celina iza sebe. shto izdatih, shto okachenih na net kao "internet izdanje"..
ono shto kachim ovde su uglavnom neki singlovi ili stvari koje nisu otishle ni na jedan album (ili nece u skorije vreme). neke od njih su nedovrshene.
ne vidim poentu da sad ti mene napadash i osudjujesh MOJ rad, na temi gde se diskutuje o njegovoj muzici. ako imash neshto, prichaj na nekoj od mojih tema..
uglavnom, nisam uvredjen, jer neshto od toga shto si rekao i pije vodu shto se mog rada tiche.
ali opet, ne pricha se o meni nego o njemu..
HeatMan is offline   Reply With Quote