View Single Post
Old 17-05-2011, 06:13 PM   #32
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

za one koji ne znaju zbog chega sam se iznervirao:
http://www.facebook.com/david.m.mici...09205979118952

Quote:
Originally Posted by nesmislen View Post
Pa ako je moj post ekstreman ne znam onda kakvi su postovi Heata-a i MarjanaL0-a O.o
Ovo sto pise decko je stvarno zabrinjavajuce, a satro wladymeer ga ne poznaje...a sigurno se druze na fejsu i ponekad odlsusaju Alogiu zajedno.
loshe pretpostavljash. wladymeera mozda i prvi put vidim i na forumu.

Quote:
O statusu nebitno, vas dovjica ste drugarcići na fb-u a ovde prosipate neke pricice kako se ne znate i sve vreme ga branis, ali dobro to rade drugari
koliko vidim jedino ti i tvoji drugari branite maksima i napadate nas koji imamo neko mishljenje. pogledaj ostale shta su napisali.. isto kao i ja, samo mozda ne toliko militantno. a to shto sam ja direktan i shto tako pishem po intenetu kao da razgovaram sa osobom u chetri oka, to je moj problem od davnina. ali poenta je ista. dechko ima tehniku, veliki potencijal, i svi se nadamo da ce biti neshto od njega.

Quote:
Kritike su sastavni deo svakog posla i uvek ce ih biti, ali kritike strucnih lica a ovo ovde je sprdnja. Neciji ukus nije kritika.
ok, ja nisam struchno lice pa se povlachim iz prepucavanja sa tobom i tebi slichnima. ako david ima neko pitanje ili bilo shta moze da mi se javi, ali sa njegovim drugarima mi ne pada na pamet vishe da se prepucavam jer nemam ni vremena ni zivaca toliko da mogu da troshim na ovako nebitne stvari.

Last edited by HeatMan; 17-05-2011 at 06:23 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote