View Single Post
Old 17-05-2011, 08:23 AM   #17
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

Niti poznajem Heatmana pa ga nešto branim niti kapiram čemu toliki revolt na njegovoj strani na tvoju recenziju. Jedino se ne bih složio da ne zvuči dovoljno masno, mada je pitanje na šta tačno ciljaš jer kažeš masno a opet se pozivaš na "warm". Koliko sam ja upoznat masno bi trebalo da bude fat, tj. PHat a taj deo produkcije je skroz tu

Kad bih morao da tražim dlaku u jajetu, produkcija mi se čini malo i previše "suva". Tačnije, bubanj nije suv, ali ostatak matrice jeste. Doduše, nisam producent i o tome mogu da pričam samo kao malo "napredniji" slušalac.

U svakom slučaju ne treba suditi o ovom momku kao kompozitoru preko ovog EPja jer ovo nije muzika u kojoj takve stvari dolaze do izražaja. Ovaj žanr obično i zvuči ovako i ništa što je on uradio ovde nije "tragično" pogrešno.

Ono što je za pohvalu to je da za razliku od drugih gitarskih heroja nije krenuo klasičnim "shred" putem i to je samo po sebi dovoljno veliki plus s obzirom na godine. Još samo da se izleči od drugara koji će bespotrebnom agresivnom odbranom da mu nanose veću štetu nego korist i biće super

edit: a rok je u kurcu jer su 80te odavno prošle. Rok zapravo nikada i nije bio IN zbog svog kvaliteta već zato što je muzička industrija u tom periodu to furala kao mainstream.

Ta ista publika koja je slušala rok 80tih, da danas imaju godina koliko su imali 80tih, slušali bi Lady Gagu.

Last edited by wladymeer; 17-05-2011 at 08:32 AM.
wladymeer is offline   Reply With Quote