View Single Post
Old 17-05-2011, 12:47 AM   #14
MarjanL
Junior Member

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Pobrisao sam prepucavanje... i zamolio bih nove clanove da pre nego sto napisu post, procitaju pravila foruma.

hvala

pozdrav

bogi
pa nije bilo nikakvog prepucavanja,nego evo lepo i polako,stalozeno da ponovo prokomentarisem album,a da budem sto je objektivniji moguce.Ja mislim da ovo nece obrisati.nikom ne upucujem samo je moje misljenje, ovako...muzika u svojim heavy momentima je preslikan MESHUGGAH,ANIMALS AS LIDERS,etc...kazem puno je truda ulozeno,kao sto pise u njegovom pismu(pismo? wtf? moglo je biti jednostavno "poruka", ali ok,to govori neke stvari).mislim sta?na onoj bilo iv vokalna deonica ide cis e cis b ais b ais b cis ais i puca od standardnosti, a ostali deo je uradjen na osnovu matrice Vaia i ostalih...ili onaj vokal u harmonskoj skali u bilo 2,a solaze necu da komentarisem,vec su 500 puta odslusane na raznim muzickim nosacima zvuka.ovaj ep je jedan deja vu,sve ti se cini da si od negde nesto cuo,zao mi je decka koji je potrosio toliko vremena zarad par novih kontakata i pohvala,zar treba se osloniti na to?decko ima talenta,ali za neke druge stvari,eto onaj snimak sa kablom je ekstra,kada bi bio neki akrobatski cirkus za muzicare,pozvao bih ga(ovo nije uvreda,cirkus je pun talentovanih ljudi koji danonocno vezbaju,tako da ne mislim nista pogrdno dragi moderatori).e sad svako osudjuje naravno,citam da me prozivaju,ali okej.ja samo prezentujem istinu.a vi sto osudjujete ovo,na fejsbuku,samo odmazete decku,dajete mu nadu,umesto sad da je izgubi i da nastavi da se bavi necim drugim u srbiji,unosnijim sad,nego da bude jos gore..ja samo empaticno zelim da ukazem da decko treba da nesto drugo uzme u ruke,ako je vec razvio vestinu u prstima,bio bi dobar hirurg recimo.
MarjanL is offline   Reply With Quote