View Single Post
Old 16-05-2011, 10:43 PM   #11
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

Izvod iz PDFa:

Keep it metal!

Sincerely,
David Maxim Micic

Pri kraju sam četvrte pesme, osim ako se nešto iznenada ne dogodi mislim da je utisak isti kao i pre slušanja bez ikakve namere da unapred osudim.

Poštujem trud, rad i volju, ali mene ovo ne dotiče ni najmanje. Ne radi se ni o produkciji, ni o tehnici, jednostavno aranžmani su takvi da iako ima i seckanja i naglašavanja sve zvuči ravno od početka do kraja. Za nekoga kome je ovakav stil OK kapiram da to može da bude i plus, ali mene lično ovo ni najmanje ne "radi", u krajnju ruku, zvuči mi kao muzika koja bi mogla biti interesantna jedino bubnjarima, basistima i fanovima novijih radova Dream Theatera. Pritom, ovo što kažem ne odnosi se samo na Davida već na ceo žanr. I to je upravo ono o čemu sam pričao kada sam rekao da metal kao žanr već skoro 10 godina tapka u mestu i ništa pametno i antologijski vredno nije izbacio u medjuvremenu.

Ali pošto je obično ovakva muzika tu ne radi muzike nego radi prezentacije mladog virtuoza, sve pohvale na tom planu. Sa 21 godinom zvuči izdefinisanije od mnogih starijih kolega i samo napred.

Last edited by wladymeer; 16-05-2011 at 10:48 PM.
wladymeer is offline   Reply With Quote