hehe..pa danas je bar sve lako!
Pre 20 godina NIJE BILO INTERNETA, ni FORUMA, ni SOFTWERA (pa cak ni besplatnog)..sedis sam - cackas, uvrces, malo te udari struja, malo izgoris visokotonce i posle nekog vremena znas sta smes a sta ne smas!!
Koliko me samo ljudi bombarduje pitanjima "koji KIK", "koji efekat", itd...!!!
Pa cak i da mogu da kazem odakle sam skinuo taj kik ili koji je seting na efektu, TO NECE SIGURNO NISTA POMOCI !!!!
A pitanja poput, kako da ucitam banku samplova u Kontakt (bilo je i toga)..

PA ZATO POSTOJI MANUAL. Vise vremena se potrosi dok se ulogujes, postavis pitanje, pa proveravas svaki cas da li je ko odgovorio..BRZE je pogledati u manual.
A TEK SAD - SA INTERNETOM !!!! NIKADA LAKSE I BRZE !!!!
Hallo?? Sta je tu problem?
Ako se ima vremena da se ostavljaju glupi i besmisleni postovi na Fejsu, onda se ima i vremena da se nesto drugo iskopa na netu!!
Ali i to je znak vremena u kome zivimo...ide ruku uz ruku sa "Fejsom" Twitterom i tekstovanjem SMS-ova i ostalim zajebancijama...sve kratko, ultra sazeto, na brzinu.."DAJ SAD!" "ODMAH"...
Problem je sto su danasnji "wannabe" producenti mnogo nestrpljivi. A da ne govorim sto su totalno ne-nasusani muzike.
Ako pogledate / procitate, SVI veliki producenti danasnjice (od BT-ja do ovih sto rade Britney, Ke$hu, itd..) su ODLICNI MUZICARI koji su cak studirali jazz i kompoziciju, ovladali instrumentima itd..i SAD ZNAJU TACNO STA TREBA DA RADE!! (vladaju materijom - to se tako kaze)
SVE TO ZAHTEVA VREME !!
NEMOZE NISTA BRZO ! Mislm... moze, ali zvuci kao Qurc (odnosno kao 90%
naseprodukcije).
@ Bockie - pa na SVIM forumima LEPO PISE - Precesljate lepo sve, pre nego postavite neko pitanje ovde....!! Ali to niko ne postuje...