second opinion (sto bi rekli oni gejmerski casopisi)
jedan od mladica koji me je odusevio prosle godine ....
sjajan svirac, veseo momak, pozitivan, sa puno energije....
ok, njegova muzika mozda nije najgenijalnije otkrice ikada....
ali je dobra
i dobro odsvirana
o produkciji mislim da je ekstremno nefer pricati, kad se uzme u obzir da momak nema lejbl, da je vecinu ovoga uradio kuci na dva zvucnika i kompu.....
ima tek 21 godinu david....
a to sto je muzika na engleskom je sasvim ok, on i ne juri za ovde.... na bostonskom berkliju studira ....
ono sto bih svakako predlozio da pogledate, a doslovno pokazuje da je momak kreativan, to je njegov klip na sajtu melodyne-a
podjite na melodyne sajt i na home-u je njegov klip ispod kog pise melodyne goes metal.....
posebna kategorija ideja (po mom misljenju takve ideje imaju znacaja i za ucesce u meinstrim muzici) - dakle ideja koja je SVIMA PALA NA PAMET ali je niko jos nije ostvario
(cim sam probao melodyne palo mi je na pamet - dobro sad mogu prdez da snimim i od njega napravim melodijsku liniju... palo mi je na pamet, ali to nisam uradio i poslao celemony-u ... mozda bi onda stajalo "melodyne can help you make music even from your girlfriends fart....")
http://www.youtube.com/watch?v=gG4-Mre9LnQ
sjajno hahahah
pozivanje vasila, loknera i sl.... vidim kao lep omaz i postovanje prema staroj gardi muzicara..... sto mnogim njegovim vrsnjacima nedostaje.....
voleo bih da je vise ovakvih klinaca.....
ne bih mu nista zamerao s obzirom da mu je ovo prvenac....