View Single Post
Old 16-05-2011, 07:37 AM   #2
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: David Maxim Micić - Bilo EP

super on svira ali.. nishta se ne deshava. svaka solaza mu upada nesmisleno i zavrshava se besmislenije.. u svakom delu svake pesme me podseca na neke grupe koje sam slushao ili slusham, shto je + jer me ne odbija automatski. ali mi je sve ovo prejednostavno i dosadno. bez neke ideje..

na sve to, ne volim kad neko potencira pesme na engleskom, a nije odatle. u drugoj pesmi su bar ischopovani pa se i ne primecuje losh naglasak..

shto se produkcije tiche, pretanko mi je ovo.. pogotovo prva pesma.. mislim, sve se chuje sve je kul, radi kako treba, ali ja volim mnogo masnije.. mada slusham na slushkama, poslushacu na monitorima sutra prekosutra pa javljam utiske.. da me ne razumesh pogreshno, ako ne promenim mishljenje, sve se chuje i sve je kul.. radi kako treba, ali ja lichno volim mnogo masnije..

hajlajtovi: bilo pt2 - 4:09, super odatle. mada mi chudno predje na vasilovu solazu.. pretpostavljam da je vasil.. previshe mi se zamuti odjednom.
part 3 - 2:40 -3:44
chetvorka skoro cela moze da prodje, a kec mi se nikako ne svidja..
podseca me chetvorka na lukathera dosta.. mada mozda nije bio potreban onaj deo sa klavirom gde se sve zaustavlja.. svidja mi se glas, ali ga mozda ima malo previshe..

eto, ocrnih ja ovo podosta, ali jbg..
HeatMan is offline   Reply With Quote