Dajte prestanite s tim kako je Adam super i fer i ima super support.
I bolje im je da sve srede za djabe. Sta mislite zasto nikad nismo vidjeli nekakav "official" statement na njihovom websiteu a? Samo po forumima se Adamovi zaposlenici javljaju i tako to.
Pa jasno. Da je Adam na svojim stranicama priznao gresku onda bi i masa ljudi koji i nemaju pojma sto je port noise i koji ga cak ni ne cuju iako je port noise tamo (ima i takvih) pocela vracat zvucnike, vjerujem da bi nekolicnia cak i tuzbu uredila protiv njih i slicne nestasne stvari. Pa tu je onda trosak odvoza i ponovljene dostave. Brdo papira za carinske kontrole. Da ne pricamo o gubitku integriteta, sramote, manjak prodaje, pad vrijednosti dionica, trzisnog udjela i tako dalje i tako dalje.
Ovako su prvo probali uvjerut ljude da je to kao "normalno" jer kao zrak se giba pa eto mora kutija prdit, al dok se ljudi nisu dali nasamarit onda su im fino rekli preko kojekakvih foruma nek se sve lijepo sredi i nek se preko lokalnih distributera to posalje nazad na "retrofiting". Retrofitin...super..pitam se kako zvuce nakon toga. Siguran sam da vise nemaju isti freq. opseg.
Mene najvise uznemiruje cinjenica gdje iz Adama u promo materijalu navode kako su to vrhunski monitori koji su prije "sluzbene" prodaje prosli mnoge sate kriticnog testiranja i preslusavanja sve dok se nije dosegnula poznata Adam kvaliteta. Je my ass kvaliteta..
Toliko o tome. Lesson learned. Umalo da kupim te monitore al dok sam vidio da i skuplja serija (SX) od par tisuca eura ima tu gresku rekoh zbogom adamu iako ga nikad nisam ni cuo. Ne zalim ni najmanje.