Quote:
Originally Posted by Treger
a sto so uzeo A5x? rece da si imao a7,pa prodao malo mi nejasno,cuo/procitah,da prdi cela A*x serija a izgleda i starija s ???
Btw uzimacu i ja sub pa javi utiske ako uzmes pre mene...
|
Dobar je Esi,nisam nigde rekao da je los!Isto stojim iza svega sto sam rekao za Adam A7 ali je ovaj A5X druga prica.Nije to sve nabudzeno kao ranije(bar ja imam takav utisak) i cujem mnogo toga sto do sad nisam na mojim starim miksevima-posebno dobro VIDIM prostor i efekte.Stereo slika do jaja visoki extra nisu prejaki kao na A7.Sve mi je nekako mirno i jednostavno,ko da nemam monitore vec da se sve desava tu kod mene u sobi.Esi je jak basovi extra ali mi je suskav u visokim i ne daje mi jasnu sliku u gornjem spektru,mislim na Hi-mid i HI,zato sam odustao od njega bez obzira sto je skoro duplo jeftiniji..Dok nisam cuo A5X nije mi padalo na pamet da kupim Adame ali me je ovaj A5x stvarno odusevio.Sto se tice basova nije da ih nema vec kao sto mi je Boggy objasnio "VEROVATNO" je problem u prostoriji.Narucio sam stalke pa kad stignu istrazivacu malo pa ako dobijem ono sto mi odgovara necu ni da kupujem vufer.Nikad nisam imao ovako malu kutiju jer sam mislio da je 5" isuvise mali zvucnik i da ispod 8" inca nema posla.Bio sam gluv celo vreme veruj mi,covek se uci dok je ziv.I da,ja ne radim dens i slicno tako da meni bar za sad kutije ne PRDE.
Ovaj Janov predlog u vezi Esi i Adam zajedno mi se cini pametnijom nego A5x i vufer.Interesantno razmisljane!Treba obretiti paznju na to.