View Single Post
Old 13-05-2011, 01:50 AM   #8
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: pitanje za cubase korisnike

Quote:
Originally Posted by Ngino View Post
XP sp 2 kod mene kuci, provjereno i ne cackam puno mecku, najvise zbog pluginova za koje ne znam kako bi radili dalje!

Mozda bih i zamijenio XP ali jednostavno nemam energije zafrkavati se oko neceg sto zasad stabilno radi za moje potrebe.
Mada na drugom mjestu gdje radim sam na XP-u sp3 a i na Windows 7, sa Cubase-om 5 i nisam primjetio nekih vecih problema nigdje sem mozda samo kod ponekih plugova.
[/url]
Ako nemas potrebu da nesto menjas, ti nemoj, ako sve radi kako treba... Ali ako ces da menjas racunar, razmisli o nekom novijem Windowsu, zbog toga sto se na ove kompjutere poslednje generacije, windows XP sa mukom instalira - te floppy disk za razne nove SATA-RAID drajvere, te ne mozes ni da ubacis taj floppy jer nove ploce NEMAJU fuckin@!$!@# floppy kontroler, a glupi WinXP nece da primi nista od OEM drajvera sa drugog uredjaja, sem sa flopija... Kada to prevazidjes, onda instalacija drajvera za plocu, za koju nisu ni izbacili XP drajver... i tako dok sve ne pohvatas... A instalacija sedmice sa druge strane - pesma (i to tezak narodnjak ).

Ja vec duze radim u sedmici i nisam do sada naisao na plugin koji ne radi. Sem poteskoca sa UADom, nisam imao problema. Ako imas UAD DSP karticu, moraces da se pripremis psihicki na neke zezalice (ne mora da znaci da ce biti problema, zato se samo pripremi za njih), a ako samo nativne pluginove koristis - nema sta da se brines.