Hmmm, pa da... ja, generalno i jesam bio veoma zadovoljan Adamovim zvukom, ali sam zaista u teskom problemu da prelomim i svesno zagrizem kutiju koja kosta 600 (A5x) ili 1000 (A7x) EUR znajuci za port noise problem. Za sebe mislim da imam dobar i istancan sluh, da mogu dobro da "ulovim" i vrline, ali i mane sistema kojeg god cenovnog ranga i bojim se da bi mi se umesto uzivanja u opustenom slusanju muzike, druzenje sa Adamima pretvorilo u agoniju lova na anomaliju koju ta kutija dokazano IMA.
Quote:
Originally Posted by kotmolot
Nego, kakav je taj ASUS kao karta za ozbiljniji rad? Valja li to sta s obzirom na ne tako visoku cenu za pro upotrebu? Ne treba mi, nego me zanima, vidim klinci poludese...
|
Iskreno... kakva je ta karta za pro upotrebu i rad ja ne znam, niti verujem da cu ikada saznati. Pravljenje, produkcija, snimanje muzike mene jednostavno ne zanima, meni je ta kartica preporucena kao jedino pravo audiofilsko resenje za slusanje muzike sa kompjutera i sa tog aspekta meni je jednostavno savrsena. Ja do sada nisam kacio zvucnike na nju (jer ih nemam), za sada koristim samo slusalice (AKG K701) i zvuk je sasvim ok i meni jako dobar. Kada nakacim neke monitore (koji god to bili), imacu jasnu sliku i o tome, i napisati svoje misljenje o zvuku sa te kombinacije, ali bas kao sto i sam naslov teme kaze,
sa hi-fi stanovista. Drugo me i ne zanima.
Pozz.