Quote:
Originally Posted by Hollywood
ako cemo o ukusima ja ne kapiram uopste celu frku i paniku oko malog Skrileksa? 2put sam ga slusao po festivalima i deca se loze, ali samo deca. To je... ne znam ni sta je.
I nemoj da tripujes da je ovo andergraund u odnosu na rumune. Za rumune imam mnogo vise postovanja jer njihovi hitovi, kakvi god da su, se sami probijaju u vrhove top lista. Ova ekipa oko Dedmausa ima OGROMNU ekipu oko sebe koja samo spamuje decu marketingom kako je nesto vrh. Deca se loze, a ne znaju ni zasto? Totalni trip.
|
Obrisao sam prethodne nervozne postove..
Ludilo oko malog skrilexa prave ameri jer je prvi njihov ds producent za kog se culo na sire(gledaju ga kao boga).Ovo je vec hit,a nije se nigde zavrtelo i okacen je samo da bi pokazo da postoji jos nesto osim rumuna .dovatili smo se rajane pa je bilo reci i o tome ko je radio nju..to sto ti vise volis rumunske hitove je lepo i tvoja je stvar (ili ih ne volis ,a postujes) .Deca se loze i odlicno znaju zasto ..ne znam kakve veze ima sa mausom osim ako maus nema veze sa nsda za koje ovo treba da izadje ,a i ne znam kakve to ima veze ..cela ekipa koja je radila na ep-u nema sta da se probija ,oni su face odavno u onome cim se bave ...ne endleske ,ne evropske vec svetske(i na sceni su godinama ,a ne par meseci) i kao sto sam rekao neki od ljudi iz dnb i ds sveta su radili ili pozvani da rade na ozbiljnim komercijalnim projektima koji nemaju veze sa njihovim maticnim zanrom ..Te vune i anonimusi loze po festivalima i klubovima,a vi ne znate zasto ..pa neki malo ozbiljniji su shvatili ..i to je sve zbog price kako je ovo svetski mega hit i kako je to taj najbolji fazon ,a drugi su pajseri ..vazi
Ova rumunka je evropski dens hit i nista drugo ..za nekog je mega ,a za nekog nije(to me ni neinteresuje )..Ja ne tripujem nikakav andergraund niti se lozim tako u zivotu ..slusam sta mi se svidja i ne interesuju me mnogo komentari ljudi koji imaju drugaciji muzicki ukus.Ne znam sta vi tripujete i ko vam daje za pravo da sebe smatrate najmerodavnijima ovde ..vasa muzicka dostignuca meni nisu bitna jer to nije moj svet ,a prethodne postove sam pisao u najboljoj nameri (jer sam i sam ljubitelj tredova poput ovog) kako bi neki shvatili da sem ovakvih dens hitova postoji nesto drugo sto je popularno (ne bez razloga) i da malo oslusnu pre nego sto pljunu po tome ..Losi kikovi ,snerovi ,basevi?sintevi katastrofa? nije ni bila ideja sta je bolje pa to kao treba da se radi vec da oslusnu drugaciju i po meni mocniju produkciju od ove rumunske ..necu da vas davim vise ..i samo nastavite da hvalite jedni druge i dalje ..meni to ne pada na pamat da citam vise .Pozdrav ljudi
pozdravljaju vas i deca sa festivala