View Single Post
Old 11-05-2011, 07:41 PM   #18
kotmolot
Junior Member

kotmolot's Avatar

Default Re: ASUS Xonar Essence STX + aktivni studijski monitori sa hi-fi stanovi?ta

Po meni, ti bi bio zadovoljan sa Adamom. Ukoliko je spisak koji si naveo poredjan po nekom tvom kriterijumu, od najboljeg ka losijem, mislim da bi trebao da Mackie stavis na dno. Takodje, ne bih razmatrao M-Audio i ESI. Genelec je zaista dobar ali ne kao mala kutija. KRK takodje (osmica mi je OK). Opet, Adam bi cini mi se, tu silazio najnize. Svojevremeno, kada je Adam krenuo ovde, zvucao je lepo. Toliko lepo, da je i losa produkcija zvucala lepo. E, to je za kucu (slusanje muzike) mnooogo dobro, da sve zvuci lepo. Koliko je to za studio, to je drugo pitanje ali s obzirom da mi kuci stoje Adami A7, onako, da se nadju, mogu ti reci da na njima i moze nesto da se uradi. Naravno, uz uslov da se ima makar pristojna karta (nikako Crshative).

Edit: Sad videh da ti Boggy predlaze Meyer i PMC...ako imas pare, naravno ne oklevaj.

Nego, kakav je taj ASUS kao karta za ozbiljniji rad? Valja li to sta s obzirom na ne tako visoku cenu za pro upotrebu? Ne treba mi, nego me zanima, vidim klinci poludese...

Last edited by kotmolot; 11-05-2011 at 07:44 PM.
kotmolot is offline   Reply With Quote