Quote:
Originally Posted by cAAc
pa slusaj Surfer nije poenta u gledanjima na jutubu ,ima stvari koje imaju po par hiljada gledanja i hitcine su za mene i mnoge druge ili kojih upste nema na tubu,a vrtele su se mnogo puta po bbc1 emisijama ,a isti ti miksevi se vrte po kucama i stanovima i dan danas.Ovo je dens hit ,a ne medjuplanetarno intergalakticki i mozda to ljudima na ovom forumu najvise smeta sto ga deklarisete tako (meni licno ne)
Okacio sam ovo al ne verujem da si zavirivao u taj topik..pogledaj datum kad je klip okacen i pogledaj gledanja ,a stvar tek treba da izadje za mesec dana ..ovo je samo klip
Sad ti je jasno da sem Rumunskog densa i densa uopste postoje i mnoge druge stvari koje su popularne i mlate pare ..Rajanu i slicne ne rade likovi poput ovog rumuna vec likovi poput tog deteta gore.
|
Kolega caac, ne mo?e ne?to biti hit ZA TEBE. Pjesma ili JE hit ili NIJE.
Ovo ?to Rumunji rade je trenutno hit i trendy. Meni se to osobno sviđa, nekom drugom ne i to je sve u redu.
Samo nemojte mije?ati osobni ukus sa nečim ?to je egzaktno a to su brojke.
?to se tiče toga ko radi Rihannu, vjeruj mi da nju ne rade klinci koji imaju 300 ooo wieva na youtube.
Nju radi Sandi Vee koji uz to radi i Guettu, Aguileru, Katy Perry, Britneyy itd
dosta toga za nju rade Stargate koji su stari pop lisci iz Norve?ke, radi je David Guetta i tako dalje.
Dakle, radi je iskusna pop ma?inerija, nema tu prostora za proma?aj.