View Single Post
Old 11-05-2011, 01:57 PM   #10
gfx
Junior Member

Default Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Quote:
Originally Posted by bornaa View Post
svi zvucnici poslije nekog datuma (ima na gearslutzu post di je lik napiso poslije kojeg serijskog broja) su ispravljena verzija, pa je tačka stavljena.
Tacka, po meni nije stavljena, taj lik je dao S/N SAMO za A7x... A5x i A8x se nigde ne pominju

Quote:
slazem se da je adam odigrao tu neku polu pedericu i ja sam bio jedan od tih sta ih je najvise flejmo na njihovom facebook pageu radi toga zasto to nije javno deklarirano. prvo mi se cak ovaj lik iz adama pravio grbav] da problema nema a vidio sam njegov post na gs od prije 6 mjeseci di veli da rade na rjesenju problema
Upravo o tome se radi... sve se svodi na neke neproverene informacije nekih no name likova... a, u sustini i dalje nemas zvanicnu informaciju iz Adama od kog serijskog broja, gledano za sve problematicne modele, se moze smatrati da su kutije potpuno korektne.

Quote:
kad sam ja kupovao meni su iz adama rekli da oni uopce ne znaju kad ce izac sredjena verzija pa da mi je najbrza fora da kupim i saljem. a ti ako oces kupit trazi sredjeni par kod distributera, ako vec nemaju sigurno ti mogu narucit.
prijatelju, ja ne znam gde si ti kupovao, ali tamo gde sam ja isao slusati Adame niko nije pomenuo mogucnost specijalne porudzbine... nisu cak pomenuli ni da postoji ikakav problem, pravili su se krajnje blesavi... prosto, "imamo ovaj par kutija na stanju, plati i nosi"

veruj mi da mi nece biti tesko da odem i obidjem ovih par BG radnji i pitam postoji li mogucnost specijalne pordzbine retofitovanih kutija, i koliko se dugo moraju cekati, jer ih zelim ispravne.

Pozz
gfx is offline   Reply With Quote