Quote:
Originally Posted by gfx
........
p.s. da ne bude zabune, ja sam na par mesta isao da slusam Adame, i razgovarao sa prodavicma prilcno dugo o svemi i svacemu vezanom za same kutije... naravno, ni jednom mi nije pomenuto da postoji ni P od problema, a hvalospevima vezanim za same kutije nije bilo kraja.
|
Pa mislim da ti to niko ne mora eksplicitno objasnjavati... ali ajde, ako te prodavac na to upozori kao mogucnost, ti ces kupiti neki KRK ili sta god (kupci su "nemilosrdni" sa punim pravom!)... znaci neces kupiti ADAM-e, odnosno neces rizikovati... ako to krenu da rade, nece vise prodati ni jedan.
Nekada su proizvodjaci
povlacili robu sa trzista, vratili pare eventualnim kupcima, i unistavali felericnu robu ako se ne da popraviti... ako zele da cuvaju svoj obraz. Pri tom se
ocekuje da je cena robe dovoljno dobro proracunata i proizvodjac dovoljno finansijski snazan da zbog toga ne bankrotira.
Cak i danas ponekad cujem da se zbog afera sa baterijama za laptop (opasnost od pozara) radi nesto slicno gore opisanom postupku... ali nisam cuo da se povlace laptopi zbog toga sto imaju sistematsku gresku na grafickom cipu(!)
Danas takve poteze ocekivati... hmmm.. zvuci nerazumno, s obzirom na krizu, pri tom je kriza i usteda i uzrok ovakvih "boljki"... s druge strane.
pozdrav
bogi