@bornaa
ta "taktika" je pre svega veoma neprofesionalna, i bez obzira na cinjenicu da li ce im se vratiti ili ne kao bumerang u glavu, sto od onih koji to primete, ili onih koji to ne primete a vremenom ipak saznaju sta su ispali (a saznace, veruj mi), mene vise brine jedna stvar, proistekla iz...
Quote:
Originally Posted by boggy
To NIJE normalno!
|
obzirom da se potpuno slazem sa ovim sto je @boggy napisao imam prosto, hipoteticko pitanje:
Da li je
SADA NORMALNO da neko, ko recimo nije bas upucen u sva ova desavanja, a posle citave frke, ode u radnju i tamo "popije" zvucnike sa ovom manom precutno i bez ikakvog upozorenja od strane prodavca koji JESTE upoznat sa problematikom, ali svesno ocekuje da to kupac IPAK ili nece primetiti, ili i ako vremenom primeti ce to MORATI smatrati "normalnom" pojavom, jer je takav zvanicni stav samog proizvodjaca i/ili distributera po tom pitanju?
Da li je normalno osecati se PREVARENIM ako te prodavac prilikom kupovine ne upozori na potencijalan problem, i ti ipak doneses kuci posteno placene zvucnike ali sa FELEROM?
Sta je uopste SADA normalno uraditi kada su najpopularniji Adami u pitanju? Kupiti ili ne? Reklamirati FELERICNE ili ne? Jel mozda profesionalan odnos da ti neko kaze "to tako MORA, a tebi ako se to TAKO ne svidja ti ne moras da kupujes" i jel to olicje ozbiljnosti jedne kompanije i/ili distributera kada je kupac pitanju?
Pozz
p.s. da ne bude zabune, ja sam na par mesta isao da slusam i A5x i A7x, i razgovarao sa prodavicma prilcno dugo o svemi i svacemu vezanom za same kutije... naravno, ni jednom mi nije pomenuto da postoji ni P od problema, a hvalospevima vezanim za zvuk samih kutija (zasluzeno, bar po meni) nije bilo kraja.