Quote:
Originally Posted by Surfer
Jedno je glazbeni ukus koji uvijek mo?e biti različit i ne sviđaju nam se iste stvari a drugo je podcijenjivanje nečega ?to je već dobilo najveću ocjenu a to su ocjena publike sa 28 mil youtube wiewa, pozicija na chartu i zarada od prodaje
|
Meni se ovo licno ne svidja (u sustini ceo taj 'novi' euro dens kao i mnoge druge stvari) ali je cinjenica da je popularno i cak sta vise volim da zavirim u ovakve tredove (ali se trudim da ne pisem nista) i bilo bi lepo kad bi vise ljudi kacilo neke stvari koje im se svidjaju i za koje smatraju da su neka vrsta hita (iz bilo kog zanra) jer volim da sam apdejtovan sa svim sto se desava(sad sam se setio MihaBlaze ili kako sa metal bendovima koje je kacio u promociji).
Sad mozda covek slusa dens muziku al ga smara ovaj podzanr ili sta je vec i ne vidi neku buducnost ovoga ali opet o tome moze u nekom drugom topiku bez srdnje i ljutnje.
Ovo pisem samo zato jer ne bi voleo da bilo ko odustane od svog tripa jer koliko god puta se nisam slozio sa nekim na forumu mozda isto toliko puta i jesam ,a kad je rec o produkciji svaciji savet je dobar bio od hopera ,densera ,tehno manijaka ili koga god vec i glupo je razilaziti se zbog slicnih rasprava