Quote:
Originally Posted by boggy
e sad... tako ima jace od dva puta vise da se kopa! 
|
Vjeruj mi, znam, tj. osjetio sam

.... Sve me na tijelu jo? uvijek boli

,,,
Quote:
Lepi se i kondor na zid...
|
Pretpostavljam da misli? na varenu ljepenku, nju mislim stavljati vjerojatno dva sloja po 3 mm ...
Quote:
Za hladan zid razmisli o spoljnoj termoizolaciji stiroporom i novim namazima za fasade koje prodaju u kanti
|
Kao ?to rekoh, mislim raditi hidro i
termo-izolaciju, pa će stoga da ide stiropor te akrilatna ?buka (gotova u kanti

),a o ?bukanju bi ti mogao jo? koju reć, jer pak tu imam oko 6 godina iskustva u rađenju iste (opet Chromos

). BTW, ako se dobro sjećam, mislim da je Chromosova gotova akrilatna ?buka bila progla?ena među top 5 na području Europe prije koju godinu ...
Ne mogu se pohvaliti da imam iskustva u hidroizolaciji, ali čovjek uči dok je ?iv, pa mislim da to nebum sjbo

. Jedino kaj me muči jest to da mislim kako mi sama zemlja (
onaj dio koji je prekriven zid) ne daje dovoljnu termoizolaciju, a sami XPS (
koji je kao inačica stiropora, ali je za hidroizolaciju ,te se postavlja na varenu ljepenku, pa zatrpava zemljom) to isto ne radi!!! Pa mislim stoga napraviti jedan eksperiment. U teoriji ta ideja funkcionira, ali koga sam god to pitao, nije mi mogao isto potvrditi. Naime, mislim na varenu ljepenku staviti grund (
to je ne?to kao temelj za samu gotovu ?buku, na koji se ?buka bolje prima), pa mislim lijepiti stiropor, te to sve o?bukati i onda zatrpati zemljom (naravno ide i drena?na cijev sa svim ?to se radi oko nje). S time mislim da bi ubio dve muhe jednim udarcem. ?buka na stiroporu bi napravila dodatnu hidroizolaciju, a sam stiropor termoizolaciju, jer nisam sasvim siguran kako bi se sami stiropor pona?ao u zemlji (mislim na to da ako nije nikako za?tićen, kao ?to bi bio u ovom slučaju sa ?bukom).
Moja ideja je tu, slobodno pucaj ako misli? ?to dodati!