Quote:
Originally Posted by Synclavier
I na kraju, pogledajte ovaj tragikomicni demo  , tip je ocigledno nase gore list. Uz ovakav demo ne bih pozeleo da kupim ni mnogo bolju spravu. Jos se potajno nadam da ce se pojaviti neki bolji i smisleniji demo, pa da promenim misljene bar malo na bolje, jer sam uvek imao veeeliki respekt za Roland i godinama koristim toooliko njihovih sprava...
|
Zile, potpuno si u pravu, ovako provincijsko-amaterski pogresno skinut Juno Reactor (Finale iz Matrixa) nije ni za zurku, a kamoli za demo, ipak prilicno ozbiljne sprave, koja je nazalost:
A) namenjena da bude DRUGA ili TRECA klavijatura, a NIKAKO JEDINA
B) Samo se zove JUPITER, a nisu ni imali nameru da prave nista analogno, to je jasno, i mislim da je potpuno deplasirano i da tako nesto rade (vidi pod "Andromeda" i kakav je uspeh postigla....)
Jasno je da klavijatura (ne mogu da kazem SINT jer to i nije) moze da ispuni rupu ili "niche" u nekom bogatijem keyboard setup-u, ali ponavljam, kao druga, ili jos bolje TRECA klavijatura, a u tome je zaista jako, jako dobra, treba preslusati razne druge demoe i prikaze, a ne ovog "izvodjaca"...koji je verovatno muzikalan u kafanskom smislu, ali nije ni prosao pored dobrog ukusa, nista licno naravno, samo moje skromno misljenje, ali ko zna, mozda je to i dobro za siroki krug potrosaca...
Dakle, u principu DOBRA klavijatura, sa dosta dobrih osobina, prilicno "prefinjene" D/A konverzije, sto se moze cuti ne drugim mestima i demoima, ali ocigledno nije zadovoljila ocekivanja onih koji su sudili po imenu sint "legende"
sto ocigledno NIJE bila namera ROLAND corporation...