View Single Post
Old 04-05-2011, 11:27 PM   #43
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: Preporuka za Auto

Vozio sam ga jednom prije par god nekih recimo 200km i fin je auto. Malo mi je smetalo sto si u sjedistu visok, tj autobusast ali to je vec stvar navike i ukusa. Sto se izgleda tice izgleda super!

Ne mogu da ti kazem iz prve ruke za konkretan model, ali iz relativno slicne ruke mogu..

A to je da bih izbjegavao te automobile kojih ima jedan u par hiljada na ulici! Ne zbog toga sto su losi jer to sto ih nema mnogo ne mora da znaci nista.. Vec zbog toga sto ce nase balkanske hijene tako dobro da te oderu za kesh pri svakoj popravci koja ti bude trebala.. A trebace ti koliko god da je auto kvalitetan. Pa josh ako se desi da nema djelova, pa cekas... Pa kad stignu djelovi opet moras busom u bg za njih, bla-bla...

Pod br 2.

Kad kupujes polovan auto koji je presao ko zna koliko hiljada km, moja topla preporuka ti je da mu promijenis odma glavni 'remen' kais. Tu ne mozes 'odokativno' da vidis jel star i koliko ce da traje.. Jer ako ti to pukne bice servisa u ko zna kojem iznosu (to vazi za sva kola). Plus ne vjerujem da je to bas prejeftino za chrysler-a.

Pod br 3.

To sto pricas da neces prelaziti veci proj km, vazi.. Pogotovo kad udjes malo u stos sa voznjom ima da se vozikas iz meraka makar godinu dana iha-ha.. Tako da ce 2.000 kubika opet da srcu gorivo kako god okrenes..

Ali mu je linija za smuvat neku dugonogu u cizmama vrh! Sve ima svoju cijenu.