View Single Post
Old 03-05-2011, 04:36 AM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: SoundFont2 koji pleyer?? ha/ ?

probao kristal malo pre, nigde ne nadjoh import sf2, a onaj njegov zvuk ocaj u startu, nema prodornosti tako i da ucitam u njeg nebi bio zvuk ok, ima razlike medju semplerima kako koji vsti izbacuje zvuk i ponasa se primetio odavno.
Ne mogu se setiti pre mnogo godina mozda i 8-9, dok sam imao creative sb live kartu u cemu sam citao Sf2, tada nije bilo mnogo vsti izbora ko sad. i znam da sam koristio dosta sf2 i da su boje bile ok. al ajd sad seti se koji je to vsti bio!! uf.
i ne mogu da verujem pa zar ne konvertovan Sf2 da zeza, pa on je standard brate. strasno. trazim dalje, sve jednog cu isprobat koji moze da cita sf2. al velike firme su me razocarale sta onda da trazim dalje? et.
Sf2 jednostavno zelim, vsti sintova mi je dosta, preko glave. nadjem neke snimke koje sam pravio na toj sblive sa sf2 i kazem sebi ove boje bolje zvuce neg pola vsti danas. aa nasao sam izbor sf2 odlican.
poslacu ti u inbox link, uploadovao sam ti. pa ti vidi to, vazi se, pazi nije hitno. znaci kad imas vremena pogledaj. i prvo ubaci u awave studio i uzmi klavu i poslusaj GS Room , cuces da svi zvukovi su ok.. a kasnije taj isti sf2 ucitaj u kontakt il halion 3.5 ovaj zadnji i videces sta pricam, msm znas to i sad naravno.

dodatak. sad sam se setio i ovo, npr ucitam sf2 u kontakt, al ja mislim da to nije direktno iz postavki u SF2 kao sto je, jer on verovatno kad ucitava konvertira za njeg kako njemu stima a to meni ne stima. a tako i halion mozda a? treba nesto sto nece konvertovati, nesto sto ce citati direkt kako jeste. moram danas isprobat super wave, i jos par sto nisam. ako ni to ne bude radilo ne znam vise gde da trazim, takav format a 2011 ?

Last edited by branoy; 03-05-2011 at 05:49 AM.
branoy is offline   Reply With Quote