SoundFont2 koji pleyer?? ha/ ?
e ljudi , interesuje me ko je isprobao sve zivo koji je najbolji plejer za soundfont2 kao Vsti da koristim u cubase? do sad sam sve nesto pre konvertovao ono kontakt ovo ono, sad necu nista da konvertujem, nego ucitam i vozi..
alllll sad se desio problem koji nije mi se ni malo ne svidja, probah kontakt, halion 3, neke sf plejere, i nista to ne valja!!
zasto? evo uzmem jedan sf2 koji se zove bennetng_AnotherGS_v2-1 .. ubacim u Awave cisto da isprobam kakvi su zvukovi pa cu to ostavit i koristit u cubase..
ubacio dakle u Awave, GS Room kit, i u njemu hi hat i tako ti par jos slicnih udaraljki rade savrseno, znaqci sve u tom GS room je extra.
Odem u Cubase, ucitam sa pomenutim pleyerima, kud fali boja, kud to vise nije to, u nekog uopste jedva se cuju HiHat dok kick i snare ubise, u nekih opet drugi problemi, nema prirode kao kad ucitam u Awave da cujem.
Zasto???
verovatno vas ovde mnogo radi sa sf2 i sta je provereno, da je konkrektno to to kad nadjem soundfont da ne moram nist pipnut, kako je Bog reko da tako i bude ha!?
|