View Single Post
Old 01-05-2011, 11:49 PM   #9
loscolorados
Member

Default Re: Koja zvu?na karta uz Great River ME-1NV

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
pa ide? redom lanac - dobar majk, dobar preamp, dobar konverter, dobar klok, u kompjuter. Jo? samo i dobre u?i koje upravljaju tim lancem, i eto dobrog zvuka 9652 nije overkill jer je to pristojan clock, ako ?eli mo?e da kupi i ja?i, tipa Big Ben ili neki drugi highend synchoniser. A ?to se zvu?ne karte ti?e, nisam siguran da postoji all-in-one re?enje koje odgovara rangu koji si postavio sa GreatRiverom,u smislu da ga mo?e? naka?iti na ?ta god o?e?, al da ?e? pojeftiniti njegov zvuk lo?ijim konverterom. Ako si ve? u fazonu tog ranga, onda lepo isprati lanac, ili si bacio pare na model koji ne?e? mo?i da ?uje? u punom svom svetlu

evo ?ta mi jedan lik napi?e na gearslutzu

It is not my intent to offend but to be perfectly direct - this question makes no sense at all. There is no relationship between your choice of preamp and your choice of soundcard. There is no best pairing. There is no such thing as a sound card that is best with the Great River preamp. It is like asking "what should I have for dinner to go with my 1994 Ford Taurus."

A sound card is basically a/d conversion and d/a conversion.
loscolorados is offline   Reply With Quote