View Single Post
Old 30-04-2011, 09:47 AM   #557
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
... na kraju, ovo ne treba da bude vizuelni dozivljaj...
Prvo dana ovo odgovorim ... Meni je vizualni stimulans jako va?an i koliko god on nije presudan za akustiku, meni igra veliku ulogu u samome stvarala?tvu ...

Quote:
Pokusaj da malo opises subjektivne utiske tokom slusanja, testiranja itd
A sad na ovo ... Nisam htio da pi?em o svojoj ponovnoj nesreći , ali kad oće? ustike ... Uglavnom, ponovno mi je popustila cijev , te sam imao jo? goru poplavu nego prvi put. Jbga, znam ?to mi je činiti u vezi vode, te sam sada u zadnje vrijeme skupljao lovu i znanje kako da to ispravim. Skupio sam sve potrebno, te idući tjedan krećem u akciju sanacije.

?to se tiče samoga poda, odluka je pala da ću cijeli zadnji dio razvaliti (jer su sada podne ploče se stvarno izvitoperile), te lijepiti OSB na sami estih, a to je u planu sredinom 5 mjeseca za rije?iti ...

Quote:
Znam da je tesko opisati ... ali pokusaj... to je prevashodno bitno citaocima foruma...
Eto, na ?alost, nisam ni stigao da stvaram utiske, jer kako sve me gađa ove godine mislim da ću popizdit .... Ali iskori?tavam ovo vrijeme da si iznova dignem stabilan i organiziran DAW sistem (a s kompom milion i jedan problem), pa za sada sam u stanju mirovanja ?to se tiče muzike ...

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote