View Single Post
Old 29-04-2011, 10:03 AM   #27
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Everything popular is wrong: Making it in electronic music, despite democratizati

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
koja beatport rmx takmicenja? nisam mislio na njih ali nije ni bitno ..ne slazes se..ok

nisam rekao da se neko prodao za pare ,zato sam i stavio zagradu da mi neko ne napise to sto si ti sad napisao ,jer mene iskreno to ne vredja niti interesuje toliko ..svidja mi se nesto ili ne ,u tudje motive ne ulazim (dzaba si trosio vreme)

Ostale stvari si napisao iz svoje perspektive ,kao covek kome je bitno i da zaradi nesto od toga i to razumem(ne razumem vas 'komercijalne' face i 'andergraund' 'kulere' zasto stalno vodite besmislene rasprave)..ali totalno si pogresno preveo sve sto sam ja napisao ..uopste nisam pisao o tome o cemu ti sad pises..

postalo je besmisleno bilo sta pisati ovde jer se svi nadju za nesto uvredjeni i rasprave se nastave u tom pravcu
ja sam samo napisao svoje vidjenje stvari ,bez prozivanja 'komercijale' ili 'andergraunda' (i kao sto rekoh vec ne volim te dve reci)

i hocu da se ziv pojedem sto sinoc nisam isao do drugara gde su drugari pustali muziku za drugare iz coska
- nema veze koja remiks takmicenja - sve je to isto (citaj - nebitno. SAMO marketing za uzani krug ljudi..)

- ja se nikad ne vredjam zbog necijih komentara, nemoj da se brines . Diskutujemo...moje vidjenje, tvoje vidjenje, itd...pa se oformi neka slika..?

- a za to sto nisi isao kod drugara, nemoj da je jedes...pustace oni opet muziku !!

Mislim, kad si i ti skapirao da SVI zvuce isto, onda se zna koliko je sati. To u prevodu znaci da IAKO JE SAD SVIMA SVE DOSTUPNO i dalje 99% njih samo kopiraju jedni druge !!! Nije bas lako napraviti dobru pesmu koja je originalna po stilu i soundu i produkciji...
DaBear is offline   Reply With Quote