28-04-2011, 08:17 PM
|
|
Pro Member
|
Re: Moze li realno?
Quote:
Originally Posted by Arthur
Ja ni?ta ne mistifikujem nego ti ne čita? ?ta ja pi?em, a ja sam napisao da je u ovom konkretnom slučaju najbolje pročitati ?ta je Shot napisao jer je 100% u pravu. A vi ne čitate nego daje odgovore oko bitnih pitanja, onako bacanjem kamena sa ramena, a ovde dolaze i ljudi koji stvarno ni?ta ne znaju, i steći će veoma pogre?ne ideje ukoliko se tako neiskusni upuste u poduhvate tog tipa. Zato na forumu postoji jednostavna politika davanja konkretnih odgovora na konkretna pitanja koja nije moguće samostalno re?iti brzo i lako, a ne tiču se načina razmi?ljanja. Nema načina da neko napi?e efikasan tutorijal čoveku koji nema ni početna znanja, nego će ipak morati pe?ke da uči jedan po jedan segment, kao ?to su i svi ljudi koji se ovim bave profesionalno i uspe?no.
Evo anegdote : pitao mozzarta izvesni 12togodi?nji dečak kako se komponuje. Mozzart mu ka?e, jo? uvek si ti mlad za to.. dečak odgovara - ali vi ste komponovali sa 12?!?.. mozzart : Da, ali tada nisam nikog pitao kako se to radi.
Pored očigledne mete da je ovo čist egoizam, ovde zaista postoji i su?tina i skriveno značenje, i ko je stanju da ga razume, poseduje ispravan način razmi?ljanja, i na veoma je dobrom putu.
A vi ostali slobodno kukajte da mi "veliki i stra?ni" krijemo ne?to jer smo pi*ke
|
word!
|
|