Thread: Moze li realno?
View Single Post
Old 28-04-2011, 01:36 AM   #12
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Moze li realno?

Ja ništa ne mistifikujem nego ti ne čitaš šta ja pišem, a ja sam napisao da je u ovom konkretnom slučaju najbolje pročitati šta je Shot napisao jer je 100% u pravu. A vi ne čitate nego daje odgovore oko bitnih pitanja, onako bacanjem kamena sa ramena, a ovde dolaze i ljudi koji stvarno ništa ne znaju, i steći će veoma pogrešne ideje ukoliko se tako neiskusni upuste u poduhvate tog tipa. Zato na forumu postoji jednostavna politika davanja konkretnih odgovora na konkretna pitanja koja nije moguće samostalno rešiti brzo i lako, a ne tiču se načina razmišljanja. Nema načina da neko napiše efikasan tutorijal čoveku koji nema ni početna znanja, nego će ipak morati peške da uči jedan po jedan segment, kao što su i svi ljudi koji se ovim bave profesionalno i uspešno.

Evo anegdote : pitao mozzarta izvesni 12togodišnji dečak kako se komponuje. Mozzart mu kaže, još uvek si ti mlad za to.. dečak odgovara - ali vi ste komponovali sa 12?!?.. mozzart : Da, ali tada nisam nikog pitao kako se to radi.

Pored očigledne mete da je ovo čist egoizam, ovde zaista postoji i suština i skriveno značenje, i ko je stanju da ga razume, poseduje ispravan način razmišljanja, i na veoma je dobrom putu.

A vi ostali slobodno kukajte da mi "veliki i strašni" krijemo nešto jer smo pi*ke
Arthur is offline   Reply With Quote