Quote:
Originally Posted by Begs Demijan I
........ne bi da pametujem sad nesto ali mozda da se naprave neke podteme ili tako nesto..ali u svakom slucaju vi bolje znate da li bi se jos vise zakomplikovalo ili olaksalo pracenje informacija tako...
|
Pa... bilo je prica o tome, ukljucujuci i zahtev administratora da to nekako sredimo da bude "instant", pitko i lako za koriscenje... ali do sada nismo uspeli neku znacajnu generalizaciju pojmova da uradimo, iako smo pokusavali... da budem iskren. Takodje... i ucimo.. ja sam na ovom forumu blizu sest godina, moderator sam nesto krace, i stigao sam da neke svoje stavove izmenim u tom periodu a od nekih da potpuno odustanem... jer sam stekao drugacija iskustva od onoga sto sam (mislio da) sam naucio. Ovo je forum... jasno mi je da bi bilo bolje da napisemo knjigu i da iznesemo sve iole mudro u njoj na neki sredjen nacin... ali kad (ozbiljno) razmislis o tome,... videces da je to sasvim druga prica... meni je lakse odgovarati na necija (konkretna) pitanja... nego da sad krecem da pisem nesto kao knjigu... toga sam svestan zbog opsirnosti mojih postova i volje da ih pisem... jer je cak i veci napor ucinjen nego sto treba da bi se knjiga napisala.. a rezultat je, blago receno, diskutabilan... vi slabo citate.. a nama je mrsko da pisemo... i tu nema dogovora.
pozdrav
bogi