View Single Post
Old 27-04-2011, 02:32 PM   #7
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Akusticki transparentna platna

Quote:
Originally Posted by Begs Demijan I View Post
Hvala NLP, ma citam ja dosta samo, sto kaze nebes, komplikovano je snaci se kad nije sve poslozeno na jednom mestu...
Na zalost, u pravu si... znam da je sve haoticno, ali nemam obicaj da striktno brisem offtopic da bi se odrzala neka atmosfera "diskusije" ukljucujuci i potencijalna "dobacivanja" iz poslednje klupe... gledano na duze staze od toga se onda pravi necitak materijal ali to nije cudo za forume, cak i svetske... ako su poseceni... te ima razlicitih strategija u citanju... moja je da prvo pola godine citam sve sto stignem na nekom forumu ali ono sto jako dobro znam (ili mislim da znam, iskusio sam) ... dok ne skapiram ciji mi se odgovori svidjaju a ciji ne. Moram da kazem "svidjaju" jer ne postoji nikakav objektivan nacin da se proceni na javnom forumu da li covek zna sta pise ili ne, osim uklapanja izjava u sopstveno iskustvo na pojmovima koje poznajemo. Nesto je lakse na forumima koji su po pravilima ne-anonimni, i gde moras reci ko si i gde radis ako zelis da pises... ali u tom slucaju se ocekuje da poznajes ko je tu ko po imenu... a ni firma gde doticni radi a ni kako se zove, ne mora sa sigurnoscu da znaci da i "zna sta pise" jer ne mora da pise iskreno.
U svakom slucaju odaberem par onih ciji mi se postovi svidjaju, kako sam vec rekao... i citam samo njih, eventualno pitanja na koje su odgovorili... tako sam uspevao za noc da iscitam topice sa preko sto stranica postova a da sam prilicno siguran da nista smisleno nisam propustio. Kad naletim na thead sa 1500 STRANICA postova... onda ni ne pokusavam da citam.

Eto... ovako nastaje offtopic koji ja pravim.. neko napravi malu digresiju.. i pokusam da mu pomognem "na licu mesta" iako nije to tema threada. Postaviti posebnu temu za slicne probleme mi se uvek cinilo besmislenim.

pozdrav

bogi

p.s. u svakom slucaju, cak i da se potrosi mesec ili vise na iscitavanje ipak "procedjenih" informacija, je daleko manje nego sto je bilo ko od strucnijih na ovom forumu utrosio svog zivota da bi naucio to sto se ocekuje da ce deliti na forumu besplatno.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 27-04-2011 at 02:39 PM.
boggy is offline   Reply With Quote