Re: Akusticki transparentna platna
Hvala NLP, ma citam ja dosta samo, sto kaze nebes, komplikovano je snaci se kad nije sve poslozeno na jednom mestu...znam da ne treba zatvarati tvrdim materijalom, nego sam mislio da bi mozda samo sa ledja stavio neki lesonit, cisto me je zanimalo da li bi to bas dosta smetalo za apsorbere koji ce sluziti za oko mikrofona. Ja sam ove microfiber tkanine sto sam nasao probavao duvajuci kroz njih i one pustaju lepo vazduh a utegnute su bas, jedna od oko 900 din po metru, koja je cak presvucena nekom penom pa izlgeda kao neki poluskaj ne znam ni sam, cak je i ona lepo propustala kad se dune kroz nju...apsorberi ce mi dosta dugo stajati u sobi gde i spavam i zivim jer mi se renovira prostor namenjen za studio pa zato imam frku od kamene vune jer sam dosta toga i ovde i na ostalim siteovima procitao o njoj i ostalim materijalima...nisam imao iskustva sa njom ni sa staklenom, do sad sam pravio studio sa azmafonom samo, rostilj sistem i 3 sloja i izmedju vaznusni prostor ali mi je kamena vuna s obzirom na cenu i delotvornost dosta zahvalnija..e sad, ako ne mogu da eliminisem te cestice nekim mikrofiberima ili azmafonom tankim preko,sundjerom ili cime god onda me malo frka iskreno....u svakom slucaju hvala
Last edited by Begs Demijan I; 27-04-2011 at 02:30 PM.
|