Re: Akusticki transparentna platna
Zar microfiber nije pozeljan kod absorbera sa kamenom vunom ..ja se bas spremam da pravim absorbere i ovih dana obilazim ove radnje sa textilom na kilo i metar i gledam microfiber bas ..cena mu je od 350 din pa do 500 din po metru x 1,40m...
Ako neko iskusniji moze da napise stvarno sta staviti, u velikoj sam nedoumici da li da pravim uopste absorbere od kamene vune , planirao sam da napravim 4 komada 150cm x 60cm debljine 10cm, iskljucivo za snimanje, najvise vokala a i gitare akusticne... jos sto bih voleo da znam a nisam to ovde mogao da nadjem a citam stalno sve u vezi sa absorberima, je da li lesonit sa zadnje strane absorbera ili ne...znam da je bolje da ne i da treba da je sto vise otvoren, ali ja bi nekako gde god mogu zatvorio kamenu vunu radi cestica tih koje izlaze iz toga...da li mozda azmafon pa rostilj i vazdusni prostor izmedju par komada od 2cm, na primer azmafon dvojka pa vasdusni prostor 2cm pa opet azmafon dvojka pa vazdusni prostor pa azmafon i na kraju sve to u platno uviti?????
A padalo mi je na pamet da napravim ram od medijapana i da sa jedne i sa druge strane stavim azmafon 1cm a u sredini 10cm kamene vune i microfiberom uvijem i utegnem???? Da li azmafon propusta cestice kamene vune ????
Ako ima neko da mi pomogne bio bih mu zahvalan ..
Last edited by Begs Demijan I; 27-04-2011 at 01:49 AM.
|