Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Sta kad se susretnes sa ?abančinama koji nemaju veze sa mozgom a kamo li sa svirkom??? Ali znaju TVOJ posao perfektno...?!? Kako to resavate???
Dajte krajnje mega losa iskustva...!

|
Pre jedno 4 godine, dok sam jos studirao muz akademiju...Trebalo je da radim za konkurs "beovizija" jedan aranzman cerki jedne poznate pevacice i to za jedan dan, jer im je bila frka! Medjutim tu je bio jedan njen drug Danijel, brat Marije Serifovic, onaj sa "Farme". I tako on rece da ne radim ja sam, vec ce doci i on da mi "pomogne"...i tako taman ja pocnem nesto, a on-"Nevalja", pa onda ne svidja mu se ovo, ne svidja mu se ono, a ustvari ne zna sta hoce i do 4h ujutro...A jos i kao osoba me mnogo zivcirao...U jednom trenutku me je tako iznervirao svojim ponasanjem, meni je pukao film, ustao sam sa fotelje i momentalno ga izbacio napolje...Iako sam bio student i trebala mi je kinta, nisam mogao to da podnesem, i prezalio sam 300e..a devojci kojoj je trebalo da radim izvinio sam se..
I jos jednom mi se desilo nesto slicno....Dva brata koja su vec u jednom studiu radila kompletnu pesmu, nije im se svideo aranzman, pa su hteli da im ja odradim sve to ponovo, ali u fazonu "neke" pesme...Dva puta sam krenuo da radim aranzmane, medjutim oni rekose nije to taj "fazon"...pao mi je mrak na oci...i rekao sam im "dovidjenja"...Inace prvi aranzman koji im je odradio neki kolega (koga ne poznajem) je bio sasvim pristojan...
Sustina kada radis za neke manje pare, od tebe traze "holivud", a kada im roknes cenu onda kako god da zvuci dobro je jer je i skupo...nazalost je tako..