View Single Post
Old 20-04-2011, 01:31 PM   #14
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Sta kad ti se zgadi materjal...?

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Čak se u radu 90% vremena bavim stvarima koje uopšte i nisu moj posao, štimom gitara, dikcijom pevača, inteligencijom bubnjara. I od toga ne stižem i nemam snage da se bavim filozofijom dal je taj refren sam po sebi dovoljno efektan, dal je pesma dovoljno "pukla", dal je aranžman ipak malo pregust i pretrpan...
Suva istina...!

Do sad sam jednom imao snimak (snimam live-ove) koji je mozda na jednoj pesmi odsviran bez greske...

Pa dobro, mozda sam ja neki Milisav iz Mojmilova, ok, ALI, mene takvog su angazovali jer im se svideo moj rad i zele da rade sa mnom!

Posle, kad su culi test (obicno im posaljem parce sa jednom pesmom - u smislu "jel to - to, jel tako hocete?") i onda je pocelo sa "ocemo kao sto si onima uradio", te ovo tise, te ono glasnije,te mame, te noge...ispade bre da nista ne valja!?!?
A svirka ljudi, kata-fucking-strofa...! Totalni taspad...

A ja onda pitam, "pa jeste li doneli takve instrumente? Jel svirate bar u pola kao oni? Jel placate koliko su i oni platili?"...

Nikad nikome nisam davao kanale, niti mi je iko ikad trazio kanale, zna se kako radim, i ko me startuje, zna sta ce dobiti... Ali sam lepo ,kad sam vec prs'o rekao: Momci, evo vam moj rad i evo vam kanali...pa se igrajte "kod drugara na kompu"... .

Hocu samo da kazem, da najmanje seru ljudi koji znaju znanje!

Dajte jos mega losih iskustava...

Last edited by Bockie; 20-04-2011 at 02:15 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote