View Single Post
Old 19-04-2011, 12:55 PM   #5
tex viler
Member

Default Re: Mikrofoni za studijsko snimanje bubnjeva?

Naručio sam jop jedan GOLDEN AGE PRE 73 tako da ću imat stereo par, taman fino za overheade..
poslje uskrsa idemo snimat album, po?elite nam sreću..
Evo koje sam mikrofone sakupio od nekoliko prijatelja...
za kick:SHURE BETA 52, BETA 91, AKG D112, SENHEIZER E602 (pa ću vidit koji mi pa?u najbolje za pop/funk) snare i tomovi: SHURE SM57 - 6 komada, overhead: OKTAVA MK012 - 2 komada, senheizer md 441 - 2 .. jo? imam RODE K2 neznam di bi njega stavio, mo?da da ga stavim za room mic, neznam? i imam nekoliko shure sm58..
ako ima neko koji prijedlog kako bi sa ovim ozvučili bubanj, recite..

Od interfacea imam RME FIREFACE 800 i dva preampa Golden Age Project 73 i jo? preko adata spajam M Audio profire 2626 tu imam jo? 8 preampa = ukupno 14 mikrofonskih i jo? 4 obična banana ulaza na RME-u za klavijature i bas gitaru (ja i basist ćemo snimat klavijature i bas skupa sa bubnjarom čisto radi radi informacije i da bude live feeling) poslje bi snimao basistu direkt preko Golden age 73 preampa i mo?da na pojačalo stavija neki od ovih mikrofona za bas bubanj?

moram jo? posudit dva para dobrih slu?alica jer sva trojica sviramo/snimamo u istoj sobi..
AVANTURA POČINJE.. snimat ćemo sve na kameru pa će bit koji video.. mo?da bude koristan, a mo?da bude i ?aljivi kućni video
tex viler is offline   Reply With Quote