View Single Post
Old 19-04-2011, 09:02 AM   #25
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Preporuka za Auto

Quote:
Originally Posted by igormink View Post
A što bi falilo nekoj Mazdi, Toyoti, Hondi? Zaboravi priču o Njemcima, po mom mišljenju japanski automobili su danas najkvalitetniji. Ja sam već 13 godina u kontaku s dvije Mazde - savršeno, frend ima Toyotu Corollu - isto tako, znam još par ljudi koji rade ozbiljne kilometre u svojim Japancima. A ovo očito ne mislim samo ja, dovoljno je pogledati ADAC-ove testove pouzdanosti (Njemačka kuća), pa vidjeti gdje su ti obožavani Njemački automobili, a gdje Japanski po pouzdanosti. Još jedna stvar, ako radiš do 10ak tisuća km godišnje kupi benzinca - jefiniji je i jednostavniji za održavanje, manja šansa da ima milion kilometara i da je tri kuće izgradio, a dugo ćeš se trebati voziti da bi uštedio na razlici u gorivu. Znači ja bi Mazdu 3, ili Toyotu Corollu.

He he...Pa rekoh u nekom prethodnom postu, da kada bih imao jos 1000-2000e znao bih sta da uzmem..Evo npr. od svih automehanicara i elektronicara sam dobio pozitivne komentare za Toyotu RAV4 pa i 2001god..Kako su mi rekli to je auto koji bi oni kupili.. Ali ispod 8000e je nema..Pa onda mitzubisi outlander itd...a ni mazda 3 nije 5500. Ali necu trosit vase vreme da pricamo o ovim autima kada nemam para za njih..
Skoda oktavia mislim da bi mi bila ogromna, jer nemam ja nekog iskustva u voznji, pa bih ipak uzeo neki manji auto..Gledao sam i fabio 2008, ove novije modele, ali nekako su mi manji od ovih starih, lice mi na minimoris.
Nemania is offline   Reply With Quote