daklem,OASYS... pojavilo ih se dosta na e-bay i oglasima napolju jer dolazi KRONOS koji je sustinski oasys sa par novina i malo drugacijom idejom (meni generalno korisnijom jer je oasys bio malo zatrpan stvarima koje bas na sintu i nisu potrebne...)...
sto se tezine tice neces nista profitirati.... 76oasis je teska koliko g8 skoro.... dubok je sint....
enivej, dobar dil... jedino sto je inace bilo sranje sa oasys je bila idiotski nerealna cena... posto je to sad sredjeno izlaskom kronosa, apsolutno je super kupiti oasys za neke tako "upola" pare....
i.... slobodno ga uzmi na nevidjeno.... ako ti se iole neki korg dopao, zamisli taj isti korg samo
napravljen kako treba i to ti je oasys.... (bolji filter, bolja piano sekcija, konkretniji i rezolutniji bas nego triton serija i m3, za nijansu bistriji efekti, jos vise lejera...plus kompletan hammond korg cx3 sa full drawbar sekcijom ti je u klavijaturi i jos svasta fm sinteza, gudacka, duvacka string instrument prosirenja i stara analogija korgova ms20 i sl)
dirku mu ne znam, ja sam 88 svirao, kapiram da je 88 puno bolji instrument od 76, ali je 88 tezak kao slonova noga. uzmi neku drugu hamer dirku u zivotu posle i super....
a i taj 76 sigurno ima finu dirku ipak je kostao fazon 6000 evra. kapiram da su za tu lovu koju su trazili, ipak seli malo uradili velocity mapiranje ozbiljnije i na sinti dirci....
ajd

poz