View Single Post
Old 18-04-2011, 05:36 PM   #16
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Preporuka za Auto

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Eeeej..

Nemoj da kupujes auto koji je presao 130.000km za te pare. Si lud? Kako god dobro da izgleda to je dosta potrosen auto.

Ja mislim da za te pare ovde kod nas nema nista bolje da se nadje, a da je preslo ispod 130000 pa cak i vise... Imam prijatelja koji mi moze dovesti auto iz Svajcarske. A za Svajcarsku vazi da je zemlja gde je generalno najbolje uzeti auto...Medjutim kada sam otisao na njihov najpoznatiji sajt -autoschout24.ch- sokirao sam se kada sam video cene..NPR: Astra H 2005 godiste koja kod nas kosta oko 6000e sa predjenih 130000km, kod njih takva ista astra kosta 9000franaka, ali sa predjenih 180000!!!!! I nije samo u pitanju astra, vec svi automobili koje sam gledao...On mi je rekao da nadjem neki auto do 5000franaka na tom sajtu, da bi me kostao na ime 5500evra, ovde..Medjutim tamo, ama bas ni jedan auto nisam mogao da nadjem za te pare...a da nepricam o 307 restyl, c4 i sl...Obican Peugeot 2003 godiste je oko 6500 franaka i to sa predjenih 140-150000km...Tako da sam definitifno odustao od svajcarskih automobila...A sto se tice ovih nasih, znam da se svasta radi, vracaju km i ostalo...ali sta je tu je tj. tolike su mi mogucnosti...
A sto se tice mog znanja u automobile, tu se razumem kao moja baba u fantom g8...mogu samo da pogledam kako izgleda, da li je ocuvan i sl...a unutra..pojma nemam..tako da mi ovo stvara dodatnu muku pri kupovini..A jbg i za deo auta sam podigao i kredit...znaci to su sve pare koje imam. Ako se zeznem...onda se mogu pozdraviti sa sledecim autom za jedno 7-8 godina...

Last edited by Nemania; 18-04-2011 at 05:43 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote