18-04-2011, 02:17 PM
|
|
Pro Member
|
Re: Preporuka za Auto
Quote:
Originally Posted by Rhino
E vidis to je sve do ukusa. Ja vise volim francuska. A imao sam ih vise, i josh koji njemacki, italijanski...
Italijanski, konkretno mislim na alfa romeo, (ne fiat nikako) je najuzbudljiviji od svih pomenutih, ali znaju da se kvare neke gluposti i pocnu da cvrce plastike u njima sto me uzasno smara, dok su vecina njemackih meni dosadni. Kvalitetni, tvrdi i dosadni. Prije nesto manje od godinu sam imao priliku da potpuno novog 'fensi' punog opreme passata vozim do spanije i nazad i dosadio mi posle 300km. A da sam imao ikakvih problema, nisam.. Njemci su super u visoj/skupljoj klasi (veliki mercedesi, bmw i sl) sto se mene tice, ali to nije tema ovog razgovora. A francuzi su udobni sto im je najveci plus na ovim nasim putevima. Takav su pristup vjesanja jos davno poceli da rade zbog onih njihovih puteva po provansi i bla, bla koji lice na nase dosta. Predjes dosta km i izadjes odmoran u odnosu na golfa recimo! Ja to cijenim. Cak sam u zadnje skuzio da mi se svidjaju i toyote. Eto..
Ja bih od ova 3 pomenuta najprije isao na 307.
|
Sve si u pravu... samo bih dodao jedno pitanje u vezi francuza sto se tice trapa i udobnosti... Da li znas koliko cesto se kod francuza servisira trap i koliko kosta servis istog ?
|