View Single Post
Old 16-04-2011, 02:58 PM   #9
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: VST drums 2011..

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
na addictivu sam našao jedan i po sempl da mi se sviđa (pričam o kick i snare semplovima) i jedan komlpet timpana.. premalo i apsolutno mi ne može samo stajati u mixu, isključivo kao ispomoć. Pardon, ta 2 kicka nekako i mogu. A ocean way me smorio jer sam ga terao iz Kontakta, nikako nije instant rešenje. Par solidnih doboša, i puno čudnih kickova sa flamovima na tačci... kao da igra bat (!?)
Moguce da si na prvo slusanje imao problema sa Kontaktom kao i ja.Kod mene u full verziji kontakta Ocean Way ne radi kako treba,po defaultu kad ih ucitam dobijam izlaz samo room majkova,verovatno je potrebno napraviti novi ruting u samom kontaktu sa cim nisam hteo da se zamajavam.U Kontakt playeru radi kako treba.Kickovi su zlo,nisu procesuirani kao Steaven Slate semplovi ali sa toliko mikrofona koji se mogu dozirati cas posla u samom mixu se moze nariktati zvuk da lepo sedne.Pa na to mozda gate,transient designer i neka jos saturacija i nista vise.Probao sam sve zivo sem Mixosaurus-a koji mi je glomazan za instalaciju,od svega Ocean Way i NI Abbey Road mi zaista jedini na prvu mogu dati zvuk da valja.

Last edited by alen; 16-04-2011 at 03:42 PM.
alen is offline   Reply With Quote