View Single Post
Old 11-04-2011, 10:57 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Najboljezvuceca soba?

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
......i pozeljno je da ne navodite sopstvene sobe..... neka to rade drugi
Hm... zanimljiv zahtev... a sta ako nema "drugih" ... mi smo radili studije u kome samo vlasnik ili jedan covek radi... nema mogucnosti da se "iznajmi termin"... znaci atelje,... ne komercijalni studio.

Takodje mislim da ti je ideja dobra, jedino sto je korektnije da ti sam (javno) opises sobe koje si cuo ili kad ih cujes, kao i svoje/tudje rezultate u njima... mozda i nesto smiksas (pa to javno objavis, sto mislim da je mnogo bolja metoda)... nego sto ocekujes da ce neko ovde (objektivno) navesti da je u nekoj sobi najbolje slusanje zbog ovog ili onog razloga... ti navodi su subjektivna stvar, i nesto sto odgovara nekome, ne mora odgovarati tebi...

Tako da mislim da na to pitanje mozes samo ti sam sebi odgovoriti, niko drugi...

Pri tom:
1. ako ti treba nekoliko sati
2. ...ili vec koliko ti treba za miks nekog multitracka... ako ces "bolju" metodu),
3. ako ces javno i iskreno izneti svoje (subjektivne) utiske, (vidim da to trazis od drugih da urade, jos i za tudje sobe),
4. ucinis nesto korisno i drugima, a ne samo tebi...

... onda mozemo pokusati da ti obezbedimo (vremenski) prostor za tvoje istrazivanje u studijima koje smo mi projektovali, cak i ako se to ne iznajmljuje drugima, pod uslovom da te tako nesto uopste zanima i ako ti tako nesto odgovara.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote