Alo bre,pa ne moze da se zivi !!! Ne daju nam da zivimo ,to je jasnije od sunca!!
Jedna mafijasko-interesna velika grupa u obje drzave (otprilike je tako i u Bosni,na znam za Hrvatsku,ma ni tamo stvari nisu sjajnije) drzi stvari u potpunoj kontroli,lisena svakog skrupula!
Sve su sramno prodali,surovo opljackali,iskoristili svaki i najmanji resurs drzave,prirodni i vjestacki,(sto nisu - uskoro ce!) drze sve u rukama,potkupljuju sudstvo,policija je privatna,vojsku su obogaljili,(naravno stara CIA skola da se institucija od koje prijeti najveca opasnost svede na minimalne snage i potpuno dezavuise),sve je u privatnom kapitalu jer je drustveni setkor obrisan
Izmisljaju razne poreze,takse,kazne,nista zivo ni mrtvo ne postuju,radnik bilo koje vrste i sfere je ponizen,ucijenjen,prevaren,opljackan,sindikati potkupljivi,sta vise da se prica...nema price sa fukarom,jer mozes ti pricati danima,mjesecima,godinama,nista to pomaze,dzaba sve ali zato je ova recenica
JASNA I MARSOVCIMA
Quote:
Originally Posted by Mika Technika
Treba im j*bati mamu za sva vremena! Pobiti sva govna koja su sad na vlasti, da bude nauk za ubuduce.
|
Bre,pa ovakve bande na svijetu nema na ovako malom prostoru!!!Gorivo nam je najskuplje u evropi (u CG 1.37e!),hrana (vjerovali ili ne NJemci se cude koliko je hrana u Beogradu i Podgorici skupa,maltene skuplja nego kod njih!I ne samo Njemci,znam i ljude iz Italije,Spanije,itd),rezije,rentiranje stanova,usluge telekoma (veliki lopovi),struja (jos veci!!!!) ma daj bre vise, sjasite!
A OCE U EVROPU...nego "ONI" i jesu a mi sto smo u Afriku,niko nam nije kriv,zato bi najbolje bilo