View Single Post
Old 11-04-2011, 04:18 PM   #19
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: RTS hoce pretplatu i za automobile

Alo bre,pa ne moze da se zivi !!! Ne daju nam da zivimo ,to je jasnije od sunca!!

Jedna mafijasko-interesna velika grupa u obje drzave (otprilike je tako i u Bosni,na znam za Hrvatsku,ma ni tamo stvari nisu sjajnije) drzi stvari u potpunoj kontroli,lisena svakog skrupula!
Sve su sramno prodali,surovo opljackali,iskoristili svaki i najmanji resurs drzave,prirodni i vjestacki,(sto nisu - uskoro ce!) drze sve u rukama,potkupljuju sudstvo,policija je privatna,vojsku su obogaljili,(naravno stara CIA skola da se institucija od koje prijeti najveca opasnost svede na minimalne snage i potpuno dezavuise),sve je u privatnom kapitalu jer je drustveni setkor obrisan

Izmisljaju razne poreze,takse,kazne,nista zivo ni mrtvo ne postuju,radnik bilo koje vrste i sfere je ponizen,ucijenjen,prevaren,opljackan,sindikati potkupljivi,sta vise da se prica...nema price sa fukarom,jer mozes ti pricati danima,mjesecima,godinama,nista to pomaze,dzaba sve ali zato je ova recenica
JASNA I MARSOVCIMA

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
Treba im j*bati mamu za sva vremena! Pobiti sva govna koja su sad na vlasti, da bude nauk za ubuduce.

Bre,pa ovakve bande na svijetu nema na ovako malom prostoru!!!Gorivo nam je najskuplje u evropi (u CG 1.37e!),hrana (vjerovali ili ne NJemci se cude koliko je hrana u Beogradu i Podgorici skupa,maltene skuplja nego kod njih!I ne samo Njemci,znam i ljude iz Italije,Spanije,itd),rezije,rentiranje stanova,usluge telekoma (veliki lopovi),struja (jos veci!!!!) ma daj bre vise, sjasite!

A OCE U EVROPU...nego "ONI" i jesu a mi sto smo u Afriku,niko nam nije kriv,zato bi najbolje bilo

Last edited by AudioStorm; 11-04-2011 at 04:22 PM.
AudioStorm is offline   Reply With Quote